• Lorem ipsum

Cortenstaal

Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment Cortenstaal! 
Niet gevonden wat je zoekt? Neem gerust contact met ons op!

Cortenstaal BBQ's

Cortenstaal brievenbussen

Cortenstaal sfeerpanelen

Cortenstaal houtopslag

Cortenstalen kantopsluitingen

Cortenstaal keerwanden

Cortenstaal plantenbakken

Cortenstaal sokkels

Cortenstaal trappen

Cortenstaal tuinhaarden

Cortenstaal vuurschalen

Cortenstaal vuurtafels

Cortenstaal vijvers

Cortenstaal tuinwanden

Cortenstaal waterschalen

Cortenstaal watertafel

Wat is Cortenstaal?

Cortenstaal is een koperhoudende staalsoort. Zodra je een product van cortenstaal buiten zet komt er een roestlaag op. Tijdens het roestproces kleurt het materiaal langzaam naar de typische oranjebruine roestkleur. Het roesten zorgt voor een onverwoestbare laag. Cortenstaal is duurzaam en heeft een warme uitstraling. Daarmee past het in elke tuin!

Cortenstaal: ons uitgebreide assortiment!

We hebben een uitgebreid assortiment producten van Cortenstaal.  Onze Cortenstalen kantopsluitingen zijn er in rechte, gezette en geplette versie van diverse hoogten. Uiteraard zijn ook hoekstukken van Cortenstaal te vinden in onze webwinkel. Met behulp van onze Cortenstaal keerwanden  maakt u gemakkelijk en snel zelf de mooiste vormen in uw tuin.

Daarnaast vindt u in ons assortiment een ruim aanbod aan plantenbakken! Zo hebben wij bijvoorbeeld Cortenstalen plantenbakken met bodem als Cortenstalen plantenbakken zonder bodem! We hebben een groot aanbod vuurschalen en vuurhaarden van Cortenstaal maar ook watertafels, sokkels en trappen. Voor een mooie natuurlijke afscheiding zijn onze Cortenstalen wanden een aanrader. Ook brievenbussen, huisnummers en sokkels van Cortenstaal vindt u in onze webwinkel. 

Cortenstaal tuinproducten kopen?

Al onze producten zijn gemakkelijk online te bestellen. De standaard producten zijn snel leverbaar en daarnaast bieden wij op deze producten de laagste prijs garantie. Uiteraard is ook maatwerk mogelijk. Wij bieden vijf jaar garantie op de Cortenstalen producten.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of wil je een vrijblijvende offerte? Neem voor meer informatie contact met ons op!