• Lorem ipsum

Webwinkel HetTuinstel.nl is de webwinkel van Tuinadvies Krauweel. Tuinadvies Krauweel is in 1999 opgericht door Mari Krauweel. Tuinadvies Krauweel, en daarmee HetTuinstel.nl, staat voor kwaliteit en service in de breedste zin van het woord. Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van een prettige woon- / leefomgeving bieden wij kwaliteitsproducten aan tegen een lage prijs en met de hoogste service.

Het Tuinstel: Dé webshop voor hoogwaardige tuinartikelen.

Kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs

Om de door ons exclusief geselecteerde kwaliteitsproducten direct aan de consument en de professional aan te kunnen bieden, hebben we in 2008 webwinkel HetTuinstel.nl in het leven geroepen. Voor de consumenten bieden we daarom altijd de laagste prijsgarantie. Heb je één van onze producten ergens anders goedkoper gezien? Neem dan contact met ons op, we doen je graag een passend aanbod.

Voor de professionals hanteren we speciale tarieven en zowel voor de consument als de professional denken we graag mee om een succes te maken van ieder project. Behalve dat wij standaard items direct uit voorraad leveren, leveren wij ook maatwerk items vanaf 1 stuks en besteksposten voor projecten. 

Bezoek ons op afspraak

Wil je onze producten graag eens van dichtbij bekijken? We ontvangen je graag op afspraak op onze locatie in Heerle tussen Roosendaal en Bergen op Zoom. Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan contact met ons op, we zijn je graag van dienst!

Adresgegevens:
Gareelweg 5, 4726 SW, Heerle
Gemeente Roosendaal, Noord-Brabant

Telefoonnummer: +31 645072119
Wil je producten komen bekijken of afhalen? Dan kan dat op afspraak.

We wensen je veel winkel plezier.

Team 'HetTuinstel.nl',
Annette, Joris, Sjoerd en Mari.